Medicatie overzicht – Apotheek Hofsteede – Oss

Medicatie overzicht

U kunt de de volgende persoonlijke medicijnoverzichten opvragen:

1. Actuele medicatie overzicht (AMO)

Deze lijst kunt u meenemen als u naar een arts gaat, bijvoorbeeld een arts in het ziekenhuis. Het is een overzicht van uw huidige medicijnen, laatst gestopte medicijnen, overgevoeligheden, allergieën, bijzonderheden en eventuele meetwaarden.

U kunt het AMO zelf downloaden of afdrukken in uw online dossier: MijnGezondheid.net. U kunt direct inloggen met uw DigiD.

Of u kunt het ophalen in de apotheek, wij printen het voor u met 1 druk op de knop. Versturen per email is helaas niet mogelijk.

 

2. Medicatiepaspoort

Deze lijst kunt u meenemen op reis. Het is een lijst in 2 talen Nederlands en Engels, met daarop met uw zorgverleners zoals uw huisarts en apotheek, uw medicijnen en meer belangrijke informatie over uw gezondheid.

U kunt het Medicatiepaspoort zelf downloaden of afdrukken in uw online dossier: MijnGezondheid.net. U kunt direct inloggen met uw DigiD

Of u kunt het ophalen in de apotheek, wij printen het voor u met 1 druk op de knop. Versturen per email is helaas niet mogelijk.

 

3. Financieel paspoort

Het Financieel paspoort biedt een overzicht van al uw kosten voor medicijnen en producten, die u in een bepaalde periode heeft gekregen van ons. Het bevat zowel de kosten die wij gedeclareerd hebben bij uw zorgverzekeraar, als de bedragen die u zelf betaald heeft.

U kunt het Financieel paspoort ophalen in de apotheek, wij printen het voor u met 1 druk op de knop. Versturen per email is helaas niet mogelijk.