Over de apotheek – Apotheek Hofsteede – Oss

Over de apotheek

Welkom bij Apotheek Hofsteede in Oss. De apotheek onderscheidt zich van andere branches.

In deze tijd krijgt u veel populaire geneesmiddelen en voedingssupplementen aangeboden via internet, drogisterijen, supermarkten, pompstations en reformwinkels. Wij met onze kennis en ervaring willen hierop alleen maar zeggen dat als u werkelijk iets mankeert, een serieus advies wilt hebben en daarbij ook nog andere medicijnen gebruikt, u toch het veiligst bij ons als dienstverleners in de gezondheidszorg terecht kunt.

Wij hebben gekozen voor de hoogste kwaliteit en daarom zijn wij inmiddels al weer 10 jaar door de KEMA gecertificeerd volgens ISO en HKZ-normen. De HKZ-norm is een specifieke kwaliteitsbeoordeling in de gezondheidszorg, die iedere 3 jaar aangescherpt en uitgebreid wordt met nieuwe normen. Eén van de normen is bijvoorbeeld dat we regelmatig een klanttevredenheidsonderzoek houden. Daar zijn we dan ook mee aan de slag gegaan en zo kunnen we steeds meer rekening gaan houden met wat onze cliënten willen.

Via de website kunt u ons bovendien vragen stellen, ons email-adres is info@apotheekhofsteede.nl

Wij hebben als doel het verlenen van optimale farmaceutische zorg in samenwerking met voorschrijvers en zorgverzekeraars. Naast correcte verstrekking ziet de apotheek het als een belangrijke zorgtaak om de cliënt te begeleiden. Daarbij willen wij graag aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Dit houdt onder andere in dat de medicatiebewaking, de voorlichting over geneesmiddelengebruik, de bereiding op maat en onze weekendservice aan de hoogste eisen voldoen.

U kunt met al uw vragen natuurlijk óók terecht bij onze vestiging aan de Sterrebos 44 te Oss.